Állandó oldalak

Facebook

Friss topikok

Leírás

Creative Commons Licenc

2013.03.20. 18:10 sEm

Séta az autizmussal élőkért - Budapest

Címkék: hírek események

A Nemzetközi Cseperedő Alapítvány immár harmadik alkalommal rendezi meg a "sétát" az Autizmus Világnapja alkalmából Budapesten. 

"A sétának az a célja, hogy tudatosítsa az autizmus, mint fejlődési zavar létezését, és megnyilvánulásának sokféleségét, segítsen kialakítani a társadalom tagjainak elfogadó hozzáállását, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az autizmussal élőknek támogatást és lehetőséget biztosítsunk jövőjükhöz.

Emellett szeretnénk, ha olyan közösség alakulna ki érintettek és támogatók részvételével, amely a jövőben közösen képes érdekeit érvényesíteni és egymást segíteni, támogatni."

Gyülekező 9:30-tól a Magyar Tudományos Akadémia előtt. Indulás 10:00-kor.

A programhoz az esemény facebook-oldalán is lehet csatlakozni. Mi sajnos nem lehetünk ott, mi majd itt a csatorna másik oldalán megyünk jótékonyságból futni. De menjetek el minél többen! 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autizmusmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr335156877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása