Állandó oldalak

Facebook

Friss topikok

Leírás

Creative Commons Licenc

2013.06.10. 15:43 sEm

Vendégségben voltunk

Címkék: gyerekek vendégség

Vendégségbe menni mindig nagyobb előkészületet igényel, de azért jóval könnyebb ha ismerős környezetbe megyünk, ismerős gyerekekhez.

Előre megbeszéljük, mikor indulunk, pontosan hány órakor. Néha szigszalaggal feragasztom az órára hova kell érnie a mutatónak mert nagyon izgatott ilyenkor, tízpercenként kérdezget mennyi az idő. Összeszedjük a játékokat mit hozzon, mit ne hozzon és vészforgatókönyvet beszélünk meg arra az esetre, ha kiborulna. Elismételjük neki is többször, mit kell csinálnia ha kezdi kényelmetlenül érezni magát.

A szombati buli végül nagyon jól sikerült. Kicsit sok volt neki ugyan amikor drukkoltunk és örültünk a magyar csapatnak, az Attraction-nak akik megnyerték a Britain's Got Talentet, de hamar megnyugodott, mert előkerült egy még eddig sosem látott vadiúj LEGO mesefilm.

A gyerekek arcfestést is csináltak egymásnak. Mivel Cs. is nagyon szeretett volna kifesteni valakit, de neki már nem jutott alany ezért én vállalkoztam rá. 

A végeredmény egy csodaszép virág lett az arcomon:

facepaint.jpg

amire nagyon büszke volt (és én is). 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autizmusmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr955354131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loname 2013.06.10. 19:38:15

Na most ezt mikor lehet lemosni? :) :) :)

sEm · http://autizmusmesek.blog.hu 2013.06.10. 22:06:09

@Loname: Hát lejött ez nagyon hamar, de egész este oda-odakaptam, miközben száradt, viszketett és a végén már az ujjaim is kékek voltak. :)
süti beállítások módosítása