Állandó oldalak

Facebook

Friss topikok

Leírás

Creative Commons Licenc

2016.06.12. 14:21 sEm

Laputa, Zumzum és 3D animáció

Címkék: játék autizmus

Cs. egyik kedvenc meséje a Laputa, a "cuki" Zumzumokat meg csak úgy szereti, így hát ma hajnalban megrajzolta egy képre mindkettőt. 

Egyre jobban ügyesedik, a gépi rajzolás a legerősebb önkifejezési eszköze lett. Megrajzolja a félelmeit, a szorongásait és mindazt ami örömöt okoz neki.
A Scratch programmal kezdte, de akkor még csak játék volt az egész. Egy éve azonban letöltötte a Blendert magának és mivel mi nem nagyon értünk hozzá, teljesen magától rájött hogyan kell kezelni. Próbálgatta, gyakorolgatta és már ilyeneket rajzol mint amit fent láttok. 
Nemrég animációkkal is elkezdett kísérletezni, majd abból is mutatok párat. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autizmusmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr828801712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsofi77 2016.07.12. 23:00:27

Zseniális ez a kép, remélem lesz majd egyszer kiállítása is. (Régóta olvasom a blogodat és figyelemmel kisérem a fiad életét, de szerintem eddig még nem kommenteltem)
süti beállítások módosítása