Állandó oldalak

Facebook

Friss topikok

Leírás

Creative Commons Licenc

2014.05.25. 16:58 sEm

Fesztiválozunk

Címkék: mindennapok

21108207_00fb398009406d87e2eaa0cc741421b1_xxl.jpg_2560x1707

Nem tudom, hogy nálatok ez hogyan működik, de nekünk mindig problémás ha szeretnénk kimozdulni itthonról. Gyakorlatilag ha nem moziba megyünk, bowlingozni vagy úszni Cs. egyszerűen nem akar jönni. Az úton meg folyamatosan morog, balhézik. Mi ettől függetlenül igyekszünk kimozdulni minden hétvégén, mert a végén mindig találunk neki is olyan elfoglaltságot aminek örül. 
Most egy ingyenes helyi fesztiválra mentünk el, ahol rengeteg érdekességet találtunk: Morris táncosok táncoltak, volt játszótér, körhinta és még sokminden más. 

A játszótéren kicsit nehéz volt elvonszolni az autókerék-hintából, de az ugrálóvárnál megértette, hogy az öt perc az öt perc és utána békésen leült zenélni Busker Tom-mal. A fiú nagyon aranyos volt, elmagyarázta türelmesen, hogyan kell használni azt a furcsa zeneszerszámot majd együtt eljátszották a The Monkees-től az I'm a believer-t. Utána Cs. elmondta neki, hogy nagyon szépen tud énekelni és udvariasan megköszönte az együttzenélést. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autizmusmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr416208278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása