Állandó oldalak

Facebook

Friss topikok

Leírás

Creative Commons Licenc

2013.04.13. 11:24 sEm

Az egyetemen

Címkék: gyerekek

A gyerekeknek tavaszi szünet van, de az egyetemen továbbra is zajlik a munka. Ilyenkor magunkkal visszük őket és  beülhetnek velünk szemináriumra, előadásra vagy az irodába. Tegnap velem jöttek a "Művészet és birodalom" szemináriumra. 

Vittem nekik könyveket olvasni, Cs.-nek a szokásos doboz legót, az Indóház magazinjait meg egy csomag gyurmát. Már hozzászoktak, így nagyon nyugisan viselték a két órát. Aztán amikor a professzorom azt mondta, hogy, mára már mindenki megkapta az emailt az előadások időpontjáról, Cs. felcsattant: - Ez nem igaz, Én nem kaptam levelet!

A csapat egyik fele: Ahhhh- sóhajjal elolvadt, a másik fele meg nagyon nevetett, de Cs. nem vette zokon, mert a professzor megígérte neki, hogy óra után elkéri az emailcimét és küld neki is levelet. Sőt azt is megkérdezte, miről szeretne előadást tartani. 

Szerintetek mit mondott a gyerek? 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autizmusmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr775220732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loname 2013.04.14. 20:19:17

A professzorod igazi EMBER...
süti beállítások módosítása