Állandó oldalak

Facebook

Friss topikok

Leírás

Creative Commons Licenc

2014.03.31. 15:03 sEm

Moshi monster az egyenruha alatt

Címkék: mindennapok

Ma reggel valószínűleg mindketten kicsit elbambultunk, én erre szaladtam, hogy összekészítsem a postáznivalót, ő meg inkább a mágnesekre koncentrált a fridzsiderajtón mint az öltözködésre, így történhetett meg az, hogy a lépcsőházban vettem észre: a szokásos fehér gallér helyett egy fekete/piros moshling kukucskál ki az iskolai egyenpulóver alól.

Régebben gyakran hagyta magán a pizsamáját, mert egyszerűen utált átöltözni, és amikor hazaértünk az egyenruhát azonnal pizsamára cserélte, de most nem erről volt szó. Most csak elterelte valami a figyelmét. 

Rohantunk vissza a lakásba, amitől kicsit bepánikolt, de hülyéskedéssel, meg az autóban zenehallgatással meg lehetett nyugtatni az extra izgalom után. 


Erről eszembe jutott egy felirat, amit nemrég láttam az interneten:

autizmus.png

Szabad fordításban: Április az autizmus hónapja, de az én otthonomban minden nap erről szól. 


Ez utóbbit nem érzem teljes egészében igaznak, mert ami másoknak szokatlan egy családban, a mi életünkbe beépül gond nélkül és előbb utóbb már észre sem vesszük. Hétköznapi életet élünk egy pici extrával, hiszen egy tipikusan fejlődő gyerek is elfelejtheti levenni a pizsamáját és ráöltözhet véletlenül, az meg, hogy ilyenkor egy kicsit jobban oda kell figyelni arra, hogy lenyugodjon, az előfordulhat egy picit izgulósabb kisgyereknél is. De erről majd máskor, bővebben. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autizmusmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr835887559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása