Állandó oldalak

Facebook

Friss topikok

Leírás

Creative Commons Licenc

2014.04.02. 11:41 sEm

Április 2. az autizmus világnapja

Címkék: autizmus

Ebből az alkalomból készítette el ezt a kisfilmet a Mozaik Közhasznú Egyesület az Autizmussal Élő Emberekért. Amikor reggel megnéztem, a lányom mögöttem ült és kacarászva kommentálta azokat a részeket amik Cs.-ra is ráillenek, aztán a végén megjegyezte: - Olyan jó tudni, hogy másnak is van autista testvére!

 

Köszönjük a MOZAIK-nak, hogy elkészítették a videót! 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://autizmusmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr715890402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NemTomi (törölt) 2014.04.08. 21:53:40

Ez csak egy nap!
Aztán van még 364.
Akkor mi van?

sEm · http://autizmusmesek.blog.hu 2014.04.08. 22:13:46

Szia NemTomi!
Általában minden évben egy-egy nap jut csak a világnapokra, de ez arról szól, hogy felhívjuk legalább a figyelmet az autizmusra.

Jó kérdés, hogy mi van a többi napon. Sokaknak folyamatos harc a fejlesztéssel, az idővel.

Ami szerintem nagy hibája ezeknek a világnapoknak, hogy többnyire a magasan funkcionálókra hívják fel a figyelmet, mert a spektrum másik felét egy műsor sem igen mutatja. Az elhelyezésük, gondozásuk, fejlesztésük továbbra is a szülőkre marad és nincs túl sok segítségük.
süti beállítások módosítása